#SantiagoCardete oblida’t de nosaltres

gif (2).gif

Des de La Rimaia Espai Comunal diem prou. No cedirem davant dels grans especuladors com el Santiago Cardete Olmo.

Aquest no és un personatge qualsevol. Santiago Cardete és una persona fosca, desconeguda, però que a poc a poc anem desmuntant, tant a ell com a les seves propietats.

Santiago és tenidor de quatre promotores immobiliàries, CAMAT SL, CLARIS SA, SADOM SL i CALICAR SL. Aquestes posseeixen 250 propietats, i conformen així més de 37mil metres quadrats de patrimoni a Barcelona i rodalies, el que equivaldria a 5 vegades el Camp Nou.

A més el cas de la Rimaia no és un fet aïllat! Pel que hem pogut constatar, Santiago Cardete també posseeix més habitatges buits a la ciutat de Barcelona, que com la Rimaia han estat construïts des de fa dècades i abandonats des de l’inici amb l’excepció de les vegades que han estat okupats.

Amb aquesta campanya volem dir-li a Santiago Cardete que s’oblidi de la Rimaia i del barri tal com ha fet durant els darrers 23 anys. La Rimaia és nostra i del barri. No estem disposades a permetre que aquest edifici torni a omplir-se de pols, i menys encara a deixar que una construcció d’aquesta magnitud passi a formar part del mercat especulatiu que està fent fora a la gent dels seus barris.

Nosaltres ens comprometem a lluitar per convertir les seves necròpolis de ciment en espais plens de vida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s